COCKTAILKURSUS

Kom på cocktailkursus med dine kollegaer og sæt gang i fredagsbaren

Fordelen ved et teambuilding-cocktailkursus er, at folk bliver taget ud af deres comfort-zone. Grin og latter gør, at man kommer hinanden nærmere og har noget at grine af og mindes – selv længe efter.

Det er en lille ting, men at se sine kollegaer stå og shake og kaste med flasker for første gang sætter smil på læberne og er en god icebraker i et teambuilding forløb hvor man skal lære hinanden at kende.

Et cocktailkursus giver også anledning til at sætte gang i fredagsbaren, hvor I styrker det sociale samvær og lærer hinanden bedre at kende.

Når teambuilding-kurset er overstået kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer. Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til cocktail-kursus og billeder til væggen på kontoret.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En oplevelse, der gør under-værker for den sociale ånd.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede Teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende dag på Monkey Trail.
Læs mere