CSI CPH – DETEKTIV FOR EN DAG

Kom og vær med til et interaktivt krimirollespil

Teambuilding i form af et interaktivt krimirollespil. Som en Crime Scene Investigator eller detektiv vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden.

Vi har forskellige teambuilding-forbrydelser, derfor kan eventen tilpasses jeres tidsplan:

1-1½ time
I denne event skal I oplæres som CSI-detektiver som nybegyndere på kursus. I vil her bl.a. blive eksperter i fingeraftryk.

3-4 timer
Bevismaterialer er blevet indsamlet fra et gerningssted, hvor der er blevet affyret skud. Politiet har fundet tilflugtsstedet, men gerningsmændene er væk. Opdelt i teams skal I identificere konstruerede fotografier, tand- og fingeraftryk.

6-8 timer
En mand er blevet dræbt i sit hjem. Gerningsstedet indeholder mange spor, der vil gøre det muligt for dit team at identificere morderen. I skal undersøge og analysere konstruerede fotografier, rets odontologi, fingeraftryk, ballistik, politi rapporter, hår- og blodgenetik.

FlexEvent kan ud over eventen sørge for transport, forplejning, flere teambuilding-aktiviteter og alt hvad I har brug for, for at jeres dag bliver bedst mulig.

Vi tilbyder også…

Fredagsbar
Vores smilende og dygtige bartendere kommer og opvarte jer, i nogle timer ved fyraften fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

Konferencer, møder & seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af og koncentrere jer om dagens indhold.
Læs mere