CUPCAKEKJOLE

Forkæl dine medarbejdere med besøg af cupcakekjolen

Ofte glemmer vi at forkæle vores medarbejdere og rose dem for deres store indsats. Med besøg af ”cupcakekjolen” kan du, efter en hård periode med lange arbejdsdage, et godt salg eller andet, sørge for lidt medarbejderforkælelse.

Det er bevist gang på gang, at små sociale arrangementer og medarbejderforkælelse styrker tilhørsforholdet til virksomheden, og giver motivation til at give de eftertragtede 10 % ekstra.

”Cupcakekjolen” giver mulighed for at medarbejderforkælelse på en sjov og anderledes måde, uden at man skal tage en hel dag ud af kalenderen. ”Cupcakekjolen” kommer på besøg hos jer, og kan være et sjovt indslag til en reception eller gå en tur mellem jeres afdelinger.

”Cupcakekjolen” giver et smil på læben, og er et godt afbræk i hverdagen for den hårdtarbejdende medarbejder.

 

Kjolen samt cupcakes kan forekomme en smule anderledes i virkeligheden.
Toppen på kjolen, samt cupcakes kan tilpasses jeres behov, evt. med tekst, logo eller billede.

Vi har bl.a. lavet cupcakes for:

  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker det sociale.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En oplevelse, der gør under-værker for den sociale ånd.
Læs mere

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede Teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere