DEN GODE DAG

”Den gode dag” fokuserer på socialt samvær og samarbejde i teamet

En dag med fokus på teambuilding, oplevelsen, relationerne og det sociale.

Dagen er primært opbygget af klassiske teambuilding-øvelser ude i naturen. Øvelserne kan variere af hensyn til jeres mål og problemstillinger, og vælges på baggrund af samtaler med jer.

Deltagerne vil opleve, at noget som individuelt er umuligt, bliver muligt at gennemføre som et team.

FlexEvent kan sørge for transport, forplejning, flere teambuilding-aktiviteter og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget, eller at det bliver tidskrævende for jer.

På selve dagen vil alt selvfølgelig være nøje planlagt og koordineret, således at dagen bliver en hyggelig og god oplevelse for alle. Under hele arrangementet har FlexEvent en erfaren afvikler på stedet.

Vi har bl.a. arrangeret “Den gode dag” for:

  • Lundbeck
  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Rollercoaster
Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere