DIRIGENT FOR EN DAG

En oplevelse for den mindre gruppe – især ideelt for ledergruppen!

Jeres virksomhed er et stort orkester og du er dirigenten. Hvordan orkestrerer du dine medarbejdere? Har de hver især en vigtig stemme? Spiller de stadig sammen? Prøv det af på et professionelt orkester, når vi lærer jer at formidle musikken og dirigere musikerne i samme retning.

Oplev musikkens dynamiske arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde og naturligt ansvar er i centrum og få et unik indblik jeres egen ledelsesstil.

Vi stiller et professionelt orkester til rådighed og lærer jer at dirigere det. Undervejs inddrager vi de musikalske grundprincipper, der får musikken til fungere. Som ledere af orkestret skal I skabe hver jeres personlige melodi, men har samtidig ansvaret for at skabe en fælles ramme både for den enkelte musiker og for hele gruppen. I ser jeres lederroller fra nye vinkler, mens I leder og strukturerer arbejdet.

Afslutningsvis indspiller vi jeres virksomheds symfoni, så processen bliver dokumenteret.

FlexEvent kan sørge for transport, forplejning, mødelokaler og hvad I ellers skulle have brug for, for at jeres dag bliver bedst mulig.

Vi tilbyder også…

Yacht event
Tag ledergruppen, bestyrelsen m.fl. med på denne skønne yacht og tilbyd dem de mest eksklusive mødefaciliteter med beroligende toner fra havet. Den store fest kan også afholdes her.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede Teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere