DJÆVLERÆS

Slip den indre djævel løs!

Oplev en uforglemmelig teambuilding-dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin!

I Djævleræs er det mand mod mand (eller kvinde), her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, teambuilding, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.

Vi tilbyder to typer ræs, enten Djævleræs, hvor det er mand mod mand, eller Le Mans hvor I kører hold mod hold som er god teambuilding. Hvad enten det er det ene eller det andet, så får alle rig mulighed for, at prøve kræfter bag rattet. Vinderne kåres på baggrund af tid.

Vi kan efterfølgende arrangere en grillaften, en tur på restaurant, flere teambuilding-aktivieter eller hvad jeres ønsker måtte være. Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til ræs, udstyr og billeder til væggen på kontoret.

Med eller uden fagligt indhold
Vi har mulighed for at stille et konferencerum til 40 pers. til rådighed i forbindelse med djævleræs, så ønsker I at starte arrangementet med et fagligt indhold, så klarer vi også den.

Vi har bl.a. arrangeret djævleræs for:

  • Boxer TV
  • Fona
  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

GPS Adventure
GPS Adventure er en kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde! Styrk din virksomhed med konkurrencedygtige og kommunikationsstærke medarbejdere.
Læs mere