F-16 SIMULATOR

Denne F-16 simulator giver en virkelighedstro fornemmelse!

Teambuilding hvor I bliver luftens ubestridte herskere, når I sætter jer til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærker suset i både krop og sjæl.

Cockpittet, du sidder i, er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran dig viser med utrolig flot grafik, nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

Du vil under “flyvningen” få vejledning og råd fra en erfaren instruktør. Du har hele tiden selv fuld kontrol over flyet og kan vælge at flyve din egen mission, hvor din flyvning foregår over Danmark. Denne helt fantastiske F-16 simulator giver dig en særdeles virkelighedstro fornemmelse af livet som jagerpilot.

Teambuilding-eventen er særligt egnet til mindre grupper. Så hvis du ønsker at give dine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder eller leverandører en ekstra teambuilding-oplevelse er dette eventen for jer.

Når flyvningen er overstået kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant, flere teambuilding-aktiviteter eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer. Vi sørger for alt.

Vi har bl.a. arrangeret en tur i F-16 simulatoren for:

  • Teleselskabet 3
  • ND Data

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

CSI
Som detektiver vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden i dette interaktive krimirollespil.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere