FÆGTNING

Fægtning handler om meget mere end at slå fra sig

Med teambuilding-øjne har fægtning mange aspekter og muligheder. Fægtning indeholder nemlig et højt niveau af strategi og taktik – for ikke at glemme planlægningen både før, under og efter kampen.

Fægtning sætter fokus på adskillige velkendte emner, som indgår i teambuilding herunder; kommunikation, samarbejde, taktik, strategi, koordination, planlægning og fysisk- og psykologisk udvikling såvel individuelt som holdmæssigt.

Kun ved at støtte og hjælpe hinanden er det muligt vinde som hold. Holdet kan nemlig bedre se hvad fægteren gør galt udefra, men kan de kommunikere problemerne videre?

Fægtning kan være grænseoverskridende for nogle deltagere, men med den rette støtte fra holdet kan selv den mest usikre deltager gå derfra med større selvtillid.
Konkurrenceaspektet i fægtning gør at holdet er tvunget til at samarbejde for at vinde, og der vil automatisk skabes en stærk team-ånd.

Der er selvfølgelig en professionel instruktør til stede under hele teambuilding-arrangementet, som vejleder og dømmer.

Vi har bl.a. arrangeret fægtning for:

  • ND Data

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Rollercoaster
Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.
Læs mere