Fester – firmafester

Lad os sammen give jeres gæster en fantastisk oplevelse

Få mest muligt ud af festbudgettet
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker – det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet og den flotteste fest.
Om du er på udkig efter ekstravagance, det traditionsbundne eller en temafest, leverer vi, hos FlexEvent, en sensationel firmafest fra 50 – 10.000 personer.

Planlægning uden pludselige økonomiske overraskelser
Vi tager os af alt fra A-Z, så I kan koncentrere jer om gæsterne. Med fokus på detaljerne sørger vi for alt det, der skal tages hånd om – både før og under firmafesten. Vi leverer konceptidéer baseret på 10 års erfaring og markedskendskab, detaljeret planlægning og minutiøs afholdelse af arrangementer. Det betyder for jer, at I aldrig bliver præsenteret for pludselige økonomiske ”overraskelser”.

Vores gode netværk er en fordel for dig
Vi har altid sørget for at have fokus på alle involverede parter, i de arrangementer vi laver. Derfor har vi i dag et fantastisk netværk af leverandører til gavn for jer. Vi vælger selvfølgelig de bedst egnede til jeres firmafest, udarbejder kontrakter og forhandler de bedste priser på alt fra møbler, bands, lokationer, forplejning, personale, brandregulativer osv.