FORMEL 1 – BYGGEOPGAVEN

Kør Formel 1 som Magnussen og sørg for at dit team vinder!

Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Kevin Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Nu har I chancen for at opleve et race på nært hold med denne teambuilding-øvelse.

I bliver opdelt i mindre teams og skal ud fra detaljerede handlingsplaner designe og bygge jeres egen Formel 1 bil. Bilen skal bestå af alt fra rammen, hjul, styrtøj m.m. til en pæn front med jeres eget logo. Bilen bygges primært af i pap, stof og andre materialer, der stilles til rådighed for hvert team.

Når bilerne er samlede, skal en frivillig fra hvert team køre et heat, og bilen skal kunne overleve dette heat, hvor et antal fra teamet skubber bilen frem.

Det er formentlig sværere end det lyder, men med samarbejde, kreativitet, fælles planer og en god håndfuld humor kan det sagtens lykkes. Det er på den måde, at vi bedst skaber minder og relationer til vores kollegaer.

Teambuilding-eventen kan fungere alene eller evt. med efterfulgt middag, men også sagtens kombineres med en konference, en mødedag eller andre begivenheder der kan kræve et afbræk i løbet af dagen.

 

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige medarbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med teambuilding, adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

Konferencer, møder & seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Musiker for en dag
Musik åbner sanserne og frigør vores kreative ressourcer, og teambuilding-kurset viser, hvordan musikalitet kan bruges til daglig i jeres kommunikation og arbejdsprocesser.
Læs mere