FREDAGSBAR

Fredagsbaren styrker det sociale liv og gør det sjovt at gå på arbejde!

Et sundt socialt liv på arbejdspladsen kan bidrage til at medarbejderne hver dag glæder sig til at komme på arbejde, og derfor er indstillet på at give 110 % af sig selv.
Med en lækker fredagsbar har du mulighed for at styrke de sociale bånd i virksomheden og samtidig have medarbejderforkælelse i fokus efter deres gode indsats, det er ’win-win’.

Vi tilbyder at pifte jeres fredagsbar op med noget helt andet end lunkne øl fra lageret. Vores smilende og dygtige bartendere kommer og opvarte jer i nogle timer ved fyraften fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!

Du kan vælge at benytte os gentagne gange og på den måde opnå rabat, vi kan også lave en fast månedlig aftale, eller I kan benytte vores komplette barløsning til en enkeltstående fredagsbar.

Vi stiller selvfølgelig også gerne op ved større arrangementer.

Vi tilbyder også…

Smoothiebar
Fordelen ved smoothiebaren er, at det er et sundt afbræk i hverdagen, jeres personale vil føle sig forkælet og det hele sker uden at være meget tidskrævende.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Isbaren
Overrask jeres dygtige medarbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Den gode dag
En dag med fokus på oplevelsen, relationerne og det sociale. Dagen prioriterer det sociale, men giver alligevel rig mulighed for differentieret udfordring både mentalt og fysisk.
Læs mere