GOKART

Teambuilding med fuld fart!

Gokart er en ideel aktivitet i forbindelse med teambuilding. Gokart har en række egenskaber, der passer perfekt i forhold til at ryste en gruppe sammen.

Et gokartarrangement kan sætte et team over for en udfordring, som kræver planlægning, men samtidig også fleksibilitet. Udfordringen ændrer sig undervejs, hvor teamet skal arbejde sammen og være kreative for at løse den bedst muligt. Ydermere er gokart en spændende, sjov og anderledes oplevelse, som et team kan bruge til at forbedre sammenholdet i gruppen.
Oplevelser er en generator for historier, godt humør og en fællesskabsfølelse, hvilket alt sammen kan bruges positivt i en travl hverdag med masser af udfordringer.

Så ønsker du at give dine medarbejdere, partnere eller sælgere en spændende teambuilding-oplevelse eller udfordring væk fra dagligdagens trummerum, så er dette event noget for jer!

Flexevent kan sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget, eller at det bliver tidskrævende for jer.

Vi har bl.a. arrangeret gokart for:

  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Smoothiebar
Fordelen ved smoothiebaren er, at det er et sundt afbræk i hverdagen, jeres personale vil føle sig forkælet, motivationen stiger og det hele sker uden at være meget tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere