GOSPEL WORKSHOP

Prøv en grænseoverskridende teambuilding-Gospel Workshop sammen

Gospel giver en fantastisk energi og glæde!! Overrask deltagerne på jeres kursus, mødedag eller konference med en gospel workshop. Deltagerne bliver “varmet op” på en god måde, de slapper af, har det sjovt, får rørt sig og får en god fælles oplevelse.  

Alle kan synge. De fleste ved det bare ikke – endnu! Ved hjælp af enkle teknikker kan det lade sig gøre at omdanne enhver gruppe mennesker til et swingende gospelkor – og det lykkes hver gang!

En teambuilding-gospel workshop viser, hvordan et projekt kan forvandles fra ”håbløst” til ”succes”. En oplevelse der med garanti vil blive husket i lang tid af medarbejderne! Når folk først én gang har brudt “det kan jeg ikke”-grænsen, er det meget lettere at motivere dem til at prøve igen – også på andre områder. At synge gospel giver en ”aha” oplevelse: ”når vi arbejder sammen, kan vi løse opgaver, vi aldrig havde drømt om! ”.

Når workshoppen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til teambuilding-Gospel Workshop og billeder til væggen på kontoret.

                                                                                                                             Hallelujah!

Vi har bl.a. arrangeret gospel workshop for:

  • Politiken

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende dag på Monkey Trail.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på teambuilding-cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Formel 1 – byggeopgaven
Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Nu har I chancen for at opleve et paprace på nært hold.
Læs mere

RIB sejlads
Hvis du skal forkæle dine specielle kunder, dygtigste sælgere, medarbejdere eller leverandører lidt ekstra er RIB-bådene en aktionsfyldt mulighed for at teste mod, stædighed og viljestyrke.
Læs mere