GPS-ADVENTURE

Sjov teambuilding-kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde!

Gruppen deles op i mindre teams og skal via kommunikation og teknologi hjælpe hinanden igennem et spændende GPS setup.

De enkelte teams inddeler sig i to undergrupper. Halvdelen tager sig af opgaver på basen og resten skal navigere i felten. Personerne i felten er udstyret med en online sporingsenhed, som vil gøre teamet på basen i stand til, via computer og satellitkort, at lokalisere holdets personer i felten.
Hvert hold får udleveret mobiltelefoner så teamet kan holde kontakten hele tiden. Det er på den måde muligt for basen at guide deres hold i felten rundt til forskellige checkpunkter.

Undervejs er der udfordrende og varierende teambuilding-opgaver som teamet sammen skal løse. Til at løse opgaverne vil der være brug for almen viden, kreativitet, logik og sund fornuft.

Teamenes kommunikations- og samarbejdsevner aktiveres og det enkelte team vil opleve, at jo bedre de er til at bruge hinanden, desto lettere og hurtigere kan de gennemføre GPS Adventure.

Når GPS Adventure er overstået kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til GPS Adventure og billeder til væggen på kontoret.

Vi tilbyder også…

Gospel Workshop
En grænseoverskridende teambuilding-workshop hvor der virkelig er fokus på samarbejde og at skabe noget sammen, samtidig med at dine medarbejdere knytter tættere bånd.
Læs mere

Smoothiebar
Fordelen ved smoothiebaren er, at det er et sundt afbræk i hverdagen, jeres personale vil føle sig forkælet, motivationen stiger og det hele sker uden at være meget tidskrævende.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på teambuilding-cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Formel 1 – byggeopgaven
Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Nu har I chancen for at opleve et paprace på nært hold.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

CSI
Som detektiver vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden i dette interaktive krimirollespil.
Læs mere