Graffiti Workshop

Vi gør det ulovlige lovligt, med en kreativ dag på graffiti workshop!

Denne teambuilding-event egner sig rigtig godt som supplement til en række andre teambuilding aktiviteter, for det der adskiller denne aktivitet fra mange af de andre er, at du får et fysisk minde med hjem. Dvs. at I kan hænge de flotte og kreative billeder op på kontoret, i kantinen eller i indgangen og dagligt mindes jeres glade dag sammen.

Teambuilding-workshoppen starter med at en af vores kunstnere fortæller lidt om graffitiens historie, hvorfor I er på denne workshop og hvad vi håber at I får ud af den lille teambuilding øvelse.
Dernæst giver han jer nogle redskaber og råd til hvordan man laver billederne nuancerede og hvordan man laver effekter, som fx 3D m.m. Sidst bliver I opdelt i hold og hvert hold får nogle opgaver de skal løse, som binder knude på dagens argumenter om hvorfor teambuilding er vigtigt for jer – nu er det kun fantasien der sætter grænser.

Flexevent kan sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.
Vi tilbyder også…


Kokkeskole – Sushi

De forskellige teams er nødt til at samarbejde for at lave den bedste anretning, som sidst bliver bedømt af underviseren. Når vinderen er kåret, er der kun tilbage at nyde maden!
Læs mere

Racerkører for en dag
Med jer bag rattet får I ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve jeres evner indenfor motorsporten.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

GPS Adventure
GPS Adventure er en kommunikationsleg med fokus på konkurrence og samarbejde! Styrk din virksomhed med konkurrencedygtige og kommunikationsstærke medarbejdere.
Læs mere

Fægtning
Med teambuilding-øjne har fægtning mange aspekter og muligheder. Fægtning indeholder nemlig et højt niveau af strategi og taktik – for ikke at glemme planlægningen både før, under og efter kampen.
Læs mere