Hot Hour Experience

Et energiskabende simulationsspil til organisations – og teamudvikling

Forestil dig den værdi det kan have at gennemføre en øvelse der på kort tid skaber positiv energi, dynamik, aha-oplevelser og som ikke mindst er sammenlignelige med situationer, I kender fra dagligdagen?

”Hot Hour Experience” er et simulationsspil på 2 ½ time med stor interaktion, og det understøtter forskellige typer af træningsforløb. Spillet bruges oftest ifm. et seminar, udviklingsforløb eller blot når der trænger til at blive sat fokus på forskellige udviklings-områder i afdelingen / virksomheden.

Spillet bygger på 6 forskellige vanskelige og finurlige opgaver. I sin grundform arbejder hver gruppe (4-5 deltagere) med planlægning (mål, strategi og metode), og har 1 time til at nå deres mål. I denne form tager introduktion, planlægning, gennemførelse og de-briefing omkring 2½ time.

Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling. Afhængig af målet med et udviklingsforløb kan ”Hot Hour Experience” understøtte fokusering på forskellige områder som f.eks. kommunikation, opmærksomhed på styrker, planlægning, udførelse og ændring af strategi mm.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.
Vi tilbyder også…


Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Messer
En messeer den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere