Julefrokost2018-06-20T22:41:20+00:00

Julefrokost

Lad os sammen give jeres gæster en fantastisk julefrokost

Få mest muligt ud af festbudgettet

Få en ekstraordinær julefrokost baseret på jeres ønsker. Vi skræddersyer en julefrokost lige efter dine ønsker, og sørger for at imødekomme dine behov og forventninger. Samtidig sørger vi for  I får mest muligt ud af budgettet og den flotteste fest.
Om du er på udkig efter ekstravagance, det traditionsbundne eller en tema-julefrokost, leverer vi hos FlexEvent en sensationel fest der kan spænde helt fra 50 – 10.000 personer.

Planlægning uden pludselige økonomiske overraskelser

Vi tager os af alt det praktiske og sørger for at alt forløber glidende, så I kan koncentrere jer om gæsterne. Med fokus på detaljerne, sørger vi for alt det der skal tages hånd om – både før, under og efter festen. Vi leverer konceptidéer baseret på 10 års erfaring og markedskendskab, detaljeret planlægning og minutiøs afholdelse af arrangementer. Det betyder at I aldrig bliver præsenteret for pludselige økonomiske ”overraskelser”.

Vores stærke netværk er en fordel for dig

Vi har altid sørget for at have fokus på alle involverede parter i de arrangementer vi laver. Derfor har vi i dag et fantastisk netværk af leverandører til gavn for jer. Vi vælger selvfølgelig de bedst egnede til jeres julefrokost, udarbejder kontrakter og forhandler de bedste priser på alt fra møbler, bands, lokationer, forplejning, personale, brandregulativer osv. Med vores stærke hånd af kontakter er der nærmest ingen grænser for, hvad vi kan gøre for dig.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30