Kokkeskole – Sushi

Sundt og velsmagende!

Sushi undervisning sætter et smil på alles læber. Det er sværere end først antaget, men med professionel hjælp kan alle lære at lave nogle smukke sushi-stykker.

Sushi har de seneste år været en meget populær spise i Vesten, fordi det ser lækkert ud, er sundt og samtidig utrolig velsmagende. Her skal I sammen lære at lave lækker sushi, og underviseren vil lære jer om de forskellige typer for sushi, herunder; Nigiri, Hoso, Maki, Futo Maki, California rolls og Inari sushi.

De forskellige teams er nødt til at samarbejde for at lave den bedste anretning, som sidst bliver bedømt af underviseren.

Når alle teams er færdige og vinderholdet fundet, er der bare tilbage at nyde den lækre sushi i hinandens selskab.

FlexEvent kan også sørge for transport, drikkevarer og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget, eller at det bliver tidskrævende for jer.

 

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med “cupcakekjolen” har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Gokart
Gokart er en ideel aktivitet i forbindelse med teambuilding. Gokart har en række egenskaber, der passer perfekt i forhold til at ryste en gruppe sammen.
Læs mere

Rollercoaster
Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.
Læs mere

15 Minutes of Fame
Dette er en yderst underholdene teambuilding-øvelse, der frembringer alle mulige personligheder og talenter i ikke vidste fandtes i virksomheden. Øvelsen styrker kreativiteten og det sociale blandt kollegaer.
Læs mere