Kokkeskole

Gå mad-amok med kollegaerne

Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. Det en oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd blandt kollegaerne, som både bliver udfordret med forskellige sanseindtryk, teambuilding, samarbejde, planlægning og tidspres.

kokkeskolen laver I selv maden under kyndig vejledning af de professionelle kokke.

Oplev hvordan kokken arbejder
Mange er blevet grebet af madlavningstrenden, i takt med at flere og flere eksklusive og eksperimenterende restauranter er blomstret op i Danmark.

Nu har I mulighed for, i uformelle rammer, at få indsigt i, hvad der foregår i køkkenet, når kokkene fremtryller fantastiske retter.

Efter maden er lavet, er der blot tilbage at nyde en 3- eller 4-retters menu i hyggeligt samvær med hinanden.

Vi sørger for drikkevarer, som passer til jeres kulinariske retter – og opvasken klarer vi også.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige medarbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med teambuilding, adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, men på kampen om pladserne.
Læs mere

Matchrace

At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Rollercoaster
Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere