Kunsten at samarbejde

”Én virksomhed, ét team”

Teambuilding kan bruges til mange ting; at bringe grupper tættere sammen, lære dem værdien af ​​at arbejde som et team, tilføre et fælles budskab eller til at hjælpe med at udvikle medarbejderne på en lang række områder.

Mange teambuilding aktiviteter fokuserer på, at den store gruppe opdeles i mindre teams, og disse teams konkurrerer mod hinanden. Det kan tilføje et konkurrenceelement, som gør dagen lidt sjovere og bidrage til en ’det er os mod de andre’-følelse, hvilket skaber en stærk fællesskabsfølelse i teamet. MEN hvad gør du hvis virksomheden eller afdelingen, som helhed, ønsker at lave noget teambuilding? – Du vælger øvelsen ”Kunsten at samarbejde”.

Gruppen opdeles først i mindre teams, og skal male en del af et billede på et lille lærred, men det går hurtigt op for teamet, at det primært handler om at samarbejde med de andre grupper.

Det færdige maleri er fantastisk, og noget som alle deltagerne kan være stolte over at have hængende i indgangspartiet til jeres virksomhed – for hver dag at minde medarbejderne om virksomhedens filosofi ”Én virksomhed, ét team”.

FlexEvent sørger selvfølgelig for alt, I har brug for denne dag – transport, forplejning m.m.

 

Kontakt os endelig for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Smoothiebar
Fordelen ved smoothiebaren er, at det er et sundt afbræk i hverdagen, jeres personale vil føle sig forkælet, motivationen stiger og det hele sker uden at være meget tidskrævende.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende teambuilding-dag på Monkey Trail.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Den gode dag
En dag med fokus på teambuilding, oplevelsen, relationerne og det sociale. Dagen prioriterer det sociale, men giver alligevel rig mulighed for differentieret udfordring både mentalt og fysisk.
Læs mere