MatchRace

Prøv kræfter med naturen  

At deltage i et Matchrace er en anderledes og fantastisk adrenalinpumpende teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene. Vi tilbyder i samarbejde med Sejlklubben en dag på havet i selskab med dine kollegaer. Det er jer, der skal sejle bådene dog styret af en erfaren skipper, og vi kan love at der bliver kamp til stregen!

Efter en grundig instruktion og omklædning er det tid til kapsejlads. I vil blive delt i teams med minimum 3 og maksimum 5 deltagere på hvert team. Alle deltagere får udleveret vand- og vindtæt sejlertøj, handsker samt redningsvest.

Når matchen er overstået, arrangerer vi gerne en grillaften eller en tur på restaurant. Det er helt op til jer, hvad der skal foregå denne dag, men FlexEvent sørger for, at I slipper for alt det praktiske og den tidskrævende planlægning. Vi sørger for alt fra transport og forplejning til matchrace og billeder til væggen på kontoret.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, teambuilding, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En teambuilding-oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Racerbane – byggeopgaven
Racerbanen er en kreativ teambuilding-øvelse med en dynamisk afslutning. Racerbanen bygges af pap og skal sidst danne rammen om et race med fjernstyrede biler.
Læs mere