MESSER

En messe er mere end ømme fødder og lange dage…

Pr. definition er en messe “en professionelt tilrettelagt begivenhed, der letter mødet mellem købere og sælgere i en omkostnings-effektiv måde.” Men messer gør mere end at give jer en platform for salg; de giver mulighed for produkt branding, bruges ofte til at lancere nye produkter og styrker de eksisterende kunderelationer.
Kort sagt er messer den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på.

En messe er et sted, hvor den mindste detalje kan gøre stor forskel
For at få mest ud af enhver messe, er det vigtigt at sørge for, at alle detaljer er på plads og at jeres tilgang matcher jeres mål.

FlexEvent tilbyder, ud over håndtering af den fysiske messestand, også konsulentydelser til at sikre, at du går ind med en strategisk plan. En plan der er udarbejdet i samarbejde med jer, og som indeholder mål og succeskriterier.
Vi kommunikerer med jer fra start til slut, hvilket sikrer, at jeres specifikke mål er forstået og opfyldt i hele processen.
Kort sagt arrangerer vi det hele for jer, og I kan fokusere på at skabe relationer til kunder.

 

Vi har bl.a. arrangeret messe for:

  • Saxo Bank

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere

Konferencer, møder & seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så du kan slappe af.
Læs mere

Den gode dag
En dag med fokus på oplevelsen, relationerne og det sociale. Dagen prioriterer det sociale, men giver alligevel rig mulighed for differentieret udfordring både mentalt og fysisk.
Læs mere