MONKEY TRAIL

Overskrid dine grænser og kom på abesjov med dine kollegaer

Monkey Trail er klatrebaner i trætoppene hvor aberne normalt kravler rundt, deraf navnet. Du kan nu teste dine klatrefærdigheder i toppen af træerne, sikret mod at falde ned eller komme til skade.

Der er rig mulighed for at bruge det meste af dagen på teambuilding sammen med kollegaerne, og der er plads til alle – selv de største bangebukse. Der er forskellige baner, nogle mere udfordrende end andre og du bestemmer selv hvilke baner du tør prøve kræfter med.

Udover firmahygge, eller udfordringer mellem kollegaer, er der også rig mulighed for at lave teambuilding øvelser.

En tur på Monkey Trail giver et godt sammenhold og mulighed for at lære hinanden at kende på en ny måde. Der skal samarbejdes for at få alle i mål, og undervejs kan der både grines og rystes i bukserne, uanset, så kommer I hinanden nærmere.

Når turen er teambuilding-overstået kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til Monkey Trail og billeder til væggen på kontoret.

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Firmafest
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Stomp workshop
I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel, og I vil opleve, hvordan kreativiteten kan blomstre, mens teamånden styrkes. Det illustreres at positiv energi avler positiv energi.
Læs mere

Rollercoaster
Denne teambuilding-øvelse fokuserer på vidensdeling, samarbejde, kreativitet og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.
Læs mere