MUSIKER FOR EN DAG

Kreativt samarbejde
– bliv musiker for en dag!

Musik åbner sanserne og frigør vores kreative ressourcer. På kurset bruges musikken til at sætte jeres kreativitet og samarbejde i fokus, og hjælper jer med at forbedre samspillet med redskaber fra musikerens værktøjskasse. Vi bruger musikken til at italesætte samarbejdet, og giver en ny vinkel på bl.a. gruppedynamik, rollefordelinger, personligt initiativ, lydhørhed – alt sammen i en afslappet, humoristisk og rummelig atmosfære væk fra hverdagens opgaver og udfordringer.

I oplever hvordan alle mennesker er musikalske (selvom de måske ikke troede det), og hvordan musikalitet kan bruges til daglig i jeres kommunikation og arbejdsprocesser – kort sagt: hvordan I kan blive “kreative på kommando”.

Alle deltagere udstyres med instrumenter, og I bliver sammen til et orkester. Herefter guides I gennem en fælles musik-oplevelse, hvor vi undervejs fortæller om de værktøjer, musikeren bruger til at samarbejde og være kreativ.

Når workshoppen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til instrumenter og billeder til væggen på kontoret.

 

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende teambuilding-dag på Monkey Trail.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på teambuilding-cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Formel 1 – byggeopgaven
Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Med denne teambuilding-øvelse har I chancen for at opleve et ”race” på nært hold.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere