OKTOBERFEST

Oktoberfest med med lederhosen, øl og schlagermusik…

En aften med herrliche Tyrolermusik og 1 liters øl, serveret af barmfagre øljomfruer og gutter i lederhosen. Her er både Heidi, Helga und Helmut herzliche willkommen.

FlexEvent hjælper gerne med alt fra de helt rigtige lokaler, tanzmusik, dekoration og kostumer som passer til temaet til underholdning, flotte Heidipiger og øl i lange baner.

Synes I, at der lidt for langt i mellem sommerfesten og julefrokosten og trænger I til en sjov fest der ryster jer lidt sammen, så er oktoberfesten måske netop et hit for jer.
Det er svært at opretholde facaden når kollegaerne dukker op i udklædning og danser til tyrolermusikkens glade toner.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Racerbane – byggeopgaven
Racerbanen er en kreativ teambuilding øvelse med en dynamisk afslutning. Racerbanen bygges af pap og skal sidst danne rammen om et race med fjernstyrede biler.
Læs mere