Om FlexEvent

 

FlexEvent er etableret i 2005 og har således eksisteret i mere end 10 år. FlexEvent er en virksomhed baseret på en passion for events, konceptudvikling og projektplanlægning. Teamet bag virksomheden har mange års erfaring inden for event management fra både fra ind- og udland, hvor vi har udviklet, planlagt og gennemført mange hundrede arrangementer af meget forskellig størrelse.

 

Vores kernekompetence

Gang på gang at kunne levere fejlfrie og professionelle skræddersyet events til forskellige kunder, der hver har deres unikke behov, mål og budgetter kræver forskellige færdigheder, discipliner og evner. Først og fremmest skal du have evnen til at lytte til og at kunne forstå din kunde. Herefter kræver det et kreativt sind for at kunne visualisere det kommende arrangement. Sidst men ikke mindst kræver det de rette færdigheder og kompetencer for at kunne planlægge og udføre arrangementet på en professionel, fejlfri og effektiv måde. Evnen til at kombinere disse færdigheder, kompetencer og evner er, hvad vi kalder vores kernekompetence.

 

Værdier

Hos FlexEvent mener vi at “godt nok” er det bedstes værste fjende. Vi forsøger altid at sikre vores kunder det absolut bedste resultat. Vi tror på at alt er muligt, og vi glæder os over udfordringer. Vi ser udfordringer som en naturlig nødvendighed for succes og udvikling. Dette gælder både for vores kunder og for vores virksomhed. Vi elsker det vi laver. Derfor er entusiasme, engagement, dedikation og professionalisme vigtige og helt naturlige værdier i vores virksomhed.

 

Vores mission

Altid at levere kreative og unikke arrangementer for vores kunder både i og uden for Danmark. Gennem en professionel og struktureret tilgang til opgaverne, sikre at vores kunder altid opnår det bedst mulige resultat.