RACERKØRER FOR EN DAG

Fornem duften af brændt gummi når du styrer rundt i de skarpe sving

Lad FlexEvent hjælpe dig med at udleve drømmen om at køre racerbil sammen med dine vigtige kunder, dygtige medarbejdere eller dine sælgere som fortjener en god oplevelse efter en hård periode. Med jer bag rattet får I ved denne hæsblæsende racerevent for alvor muligheden for at afprøve jeres evner indenfor motorsporten.

Racerkører for en dag starter med, at I får en grundig instruktion i banens ideallinjer, sikkerhed, flagsignaler, regler og ansvar, ligesom teknikken i racerbilen bliver gennemgået. Herefter bliver I fuldt påklædt til kørslen på banen med køredragt, hjelm og racersko – og så går det ellers løs på banen, hvor I sætter jer bag rattet i jeres helt egne racerbiler.

Racerkører for en dag er for alle med gyldigt kørekort.

FlexEvent sørger for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer. I skal ikke bekymre jer om noget, vi klarer det hele for jer.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden at det er meget tidskrævende.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne teambuilding F-16 simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. FlexEvent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Teambuilding
Vi leverer skræddersyede Teambuilding arrangementer, der er sjove, engagerede og ikke mindst business relevante.
Læs mere