RIB-SEJLADS

Få vind og vand i håret med en hurtig teambuilding-tur på vandet

Adrenalinen begynder allerede at pumpe, når motoren på de kraftfulde RIB-både starter.

En tur ud på RIB-bådene er en fantastisk oplevelse for personer med fart i blodet. Bådene kan nå en hastighed på 70kn, altså 130 km/t. og det kan mærkes i hele kroppen, når båden flyver over bølgerne.

Hvis du skal forkæle dine specielle kunder, dygtigste sælgere, medarbejdere eller leverandører lidt ekstra med noget teambuilding, er RIB-bådene en aktionsfyldt mulighed for at teste mod, stædighed og viljestyrke.
RIB-bådene er til jer, som trænger til et adrenalin-kick væk fra hverdagens opgaver og udfordringer.

Oplevelsen starter med, at I får udleveret våddragter. Første del af turen sejles der stærkt og i den sidste del laves der watercast, hvor man kommer i vandet, mens båden er i fart (det er selvfølgelig frivilligt).

Når turen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og drikkevarer til RIB-sejlads og billeder til væggen på kontoret.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. FlexEvent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Monkey Trail
Overskid jeres grænser sammen med kollegaerne og lær hinanden bedre at kende med en udfordrende teambuilding-dag på Monkey Trail.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Matchrace
At få lov at opleve et Matchrace på nært hold er en anderledes og fantastisk teambuilding-oplevelse, som I med garanti efterfølgende vil tale om på gangene.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En teambuilding-oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere