ROLLERCOASTER

Kreativt samarbejde
– byg en stor rutsjebane

Denne øvelse fokuserer på samarbejde, kreativitet, vidensdeling og strategi, og kun de teams der formår at mestre disse egenskaber, får succes.

Opgaven lyder på, at der skal bygges en rutsjebane der er stærk nok til, at kunne transportere en basket bold. Rutsjebanen bygges ud af bl.a. papruller og kabelbindere.
Afhængig af gruppen størrelse kan det forekomme, at gruppen bliver opdelt i mindre teams, der skal bygge en del til en rutsjebane, som efterfølgende skal sættes sammen med de andre teams konstruktioner.

Det kan være en svær opgave at løse, men det at skulle bygge noget sammen fører til en fællesskabsfølelse, der
styrker det sociale.

Når workshoppen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer.

Vi sørger for alt fra transport og forplejning til det praktiske omkring aktiviteten og billeder til væggen på kontoret.

 

Vi tilbyder også…

Cupcakekjole
Med cupcakekjolen har du mulighed for at forkæle dit personale efter en hård periode, et godt salg eller andre succeser, uden det er meget tidskrævende.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig teambuilding-dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En teambuilding-oplevelse, der gør under-værker for den sociale ånd.
Læs mere

Gospel Workshop
En grænseoverskridende teambuilding-workshop hvor der virkelig er fokus på samarbejde og at skabe noget sammen, samtidig med at dine medarbejdere knytter tættere bånd.
Læs mere

15 Minutes of Fame
Dette er en yderst underholdene teambuilding-øvelse, der frembringer alle mulige personligheder og talenter i ikke vidste fandtes i virksomheden. Øvelsen styrker kreativiteten og det sociale blandt kollegaer.
Læs mere