SALGSKONKURRENCER

Hvordan laver jeg en top-motiverende konkurrence?

Overvejer du at lave en konkurrence for at styrke motivationen eller booste salget? Hver virksomhed og afdeling har sine egne områder, der skal styrkes.

Dine sælgere skal sælge og de har allerede en masse ting de skal have gjort hver dag, derfor er det vigtigt, at du holder konkurrencen simpel og overskuelig.

Hos FlexEvent har vi leveret mange typer salgskonkurrencer på tværs af afdelinger, for sælgere, og for ledere. Fælles for dem alle er, at de er udarbejdet i samarbejde med ledelsen, således at der er fokus på virksomhedens specifikke behov.

 

Vi har bl.a. arrangeret salgskonkurrencer for:

  • Teleselskabet 3

3

 

 

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Firmafester
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Konferencer, møder & seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

F-16 simulator
Har du nogle uundværlige kunder, medarbejdere eller leverandører der fortjener lidt ekstra er denne simulator det helt rigtige for jer.
Læs mere

Stomp workshop
I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel og opleve, hvordan kreativiteten kan blomstre, mens teamånden styrkes. Det illustreres at positiv energi avler positiv energi.
Læs mere

CSI
Som detektiver vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden i dette interaktive krimirollespil.
Læs mere