Skovtur2018-06-20T22:54:16+00:00

Skovtur

Skoven danner rammer for en sjov og hyggelig dag…

Skal i holde en lidt anderledes sommerfest, så er en skovtur et godt alternativ.

Da vores bedsteforældre var på arbejdsmarkedet, var firmaskovturen noget man så frem til hvert år. Men i takt med at virksomhederne fik flere økonomiske midler og satte fokus på medarbejderforkælelse som en motivationsfaktor, ebbede interessen for den klassiske skovtur ud.

Hos os mener vi man stadig kan få noget fantastisk ud af en hyggelig skovtur, hvor man kommer langt væk fra teknologien og kontorrammerne, og kommer ud i naturen, for at skabe mere nærvær og mulighed for sjove lege.

FlexEvent sørger for de perfekte rammer for jer i skoven og sørger for lækker mad, kolde drikkevarer, en masse underholdning, lege og hvad I ellers måtte have behov for. Vi kan for eksempel arrangere ture i både, så I kan leve temaet om den klassiske skovtur helt ud. I kan også kombinere skovturen med en sjov og anderledes teambuilding aktivitet.

Om vi taler om transport,  fotografer, konkurrencer eller underholdning  skal I ikke røre en finger – I skal blot dukke op med godt humør og nyde dagen. Giv os et kald og få en god snak om hvad vi kan gøre for jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30