SMOOTHIEBAR

Forkæl jeres medarbejdere med et sundt afbræk i hverdagen

Smoothiebaren er til jer, som ønsker lidt medarbejderforkælelse og virkelig vise, at der bliver sat pris på jeres medarbejdere.

Når du bestiller et besøg af den mobile smoothiebar, kommer vi forbi med den lækreste friske frugt, de bedste opskrifter og sommerstemning.

Fordelen ved smoothiebaren er, at det er et sundt afbræk i hverdagen, jeres personale vil føle sig forkælede og værdsatte og det hele sker uden at I oplever det som værende tidskrævende.

Smoothiebaren kan benyttes til sommerfesten, gøre en lang mødedag mere overskuelig eller blot give et afbræk, med lidt ekstra medarbejderforkælelse i en travl hverdag.

Vi kommer til jer og stiller op i kantinen, på p-pladsen eller midt i produktionen – det er helt op til jer.

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Kokkeskole
Det er hyggeligt og intimt at stå i køkkenet og lave mad sammen. En teambuilding-oplevelse, der gør underværker for den sociale ånd.
Læs mere

Stomp workshop
I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel og I vil opleve, hvordan kreativiteten kan blomstre, mens teamånden styrkes. Det illustreres at positiv energi avler positiv energi.
Læs mere

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Formel 1 – byggeopgaven
Vi danskere har genfundet identiteten ”at have benzin i blodet”, efter Magnussen er begyndt at køre Formel 1. Nu har I chancen for at opleve et paprace på nært hold.
Læs mere