SPORTSDAG

Alle de populære lege fra folkeskolen!

Vi skal tilbage til folkeskolen og lave alle vores ynglings-lege fra gymnastiksalen/sportspladsen med denne sjove sommer-event.

Der vil være mange forskellige aktiviteter denne dag; lige fra gummistøvlekast, krappegang, trillebør, sækkeløb, løb med æg og mange flere!

Virksomheden vil blive delt op i mindre teams, og skal rokere rundt mellem forskellige poster med forskellige aktiviteter. Antallet af aktiviteter vil variere afhængig af deltagerantallet. Ved hver post vil teamets samarbejdsevner blive testet.

Det er en meget fleksibel teambuilding-event og vil kunne blive afholdt på mange slags venues, dog er det mest optimalt, hvis der er mulighed for at være udendørs på en fin solskinsdag.

Sportsdagen er en sjov og energisk dag med muligheder for teambuilding, og vigtigst af alt, er konkurrenceelementet i fokus, så vinderteamet efterfølgende kan blære sig med de fine præmier.

FlexEvent sørger selvfølgelig for alt fra transport, forplejning til billeder til væggen på kontoret – eller hvad jeres ønsker måtte være.

 

Vi tilbyder også…

Firmafester
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Fredagsbar
Vores smilende og dygtige bartendere kan komme og opvarte jer, i nogle timer ved fyraften fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!
Læs mere

Isbaren
Overrask jeres dygtige medarbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

Stomp workshop
I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel i denne teambuilding-øvelse og I vil opleve, hvordan kreativiteten kan blomstre, mens teamånden styrkes. Det illustreres at positiv energi avler positiv energi.
Læs mere