STOMP WORKSHOP

Klap, tramp, råb, slå og få rytmerne helt ind i kroppen!

Stomp er teambuilding med oplevelse, underholdning, læring, samarbejde, kropslig og mental udfordring og et solidt skud skæg og ballade.

I vil lære at kommunikere gennem lyd, larm og skrammel og I vil opleve, hvordan kreativiteten kan blomstre og team-ånden gnides frem af lampen med knofedt og slagkraft. Samtidig illustreres det med al tydelighed, at positiv energi avler positiv energi, og at energiudladningen i rummet kommer mangefold igen, når vi er sammen om de gode takter. Skal vi vædde med, at alle lever sig fuldstændigt ind i projektet, når I swinger!?

Kort og godt, denne workshop fungerer perfekt som optakt til en personaledag, som indslag på en lang mødedag eller som afslutning på konferencen, middagen eller den lange arbejdsdag. Det er sjovt, udfordrende og medfører altid gode grineture og masser af energi. Det handler ikke om konkurrence, men derimod om fællesskabet og om at være en samlet enhed.
Målet er at blive én swingende enhed.

 

Vi har bl.a. arrangeret Stomp for:

  • Danske Bank
  • Københavns Universitet
  • Teleselskabet 3
  • Nordisk film
  • Politiken
  • Roskilde kommune

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Isbaren
Overrask jeres dygtige med-arbejdere med ægte italiensk is leveret til døren, når I skal fejre en længe ventet ordre, en ny kunde, eller når blot I har lyst til at forkæle personalet.
Læs mere

Djævleræs
Oplev en uforglemmelig teambuilding-dag med adrenalin, konkurrencer og ikke mindst masser af grin. Her er der ikke fokus på titler eller formaliteter, her er det ræs, konkurrence og kampen om pladserne der tæller.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på teambuilding-cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

RIB sejlads
Hvis du skal forkæle dine specielle kunder, dygtigste sælgere, medarbejdere eller leverandører lidt ekstra er RIB-bådene en aktionsfyldt mulighed for at teste mod, stædighed og viljestyrke.
Læs mere