TEAMWORK UDFORDRINGEN

En dag væk fra kontoret kan gøre underværker for fællesskabet

På denne dag handler det om teambuilding, at have det sjovt, lære hinanden bedre at kende, lære at samarbejde og ikke mindst er alt dette en mulighed for at forbedre de sociale bånd i virksomheden, så alle medarbejdere glæder sig til at komme på arbejde – hver dag!

Virksomheden bliver opdelt i mindre teams på 6-10 mennesker, og skal rotere mellem forskellige opgaver, hvor de kan vinde point, afhængig af hvor godt opgaven er løst og hvor hurtigt den blev løst. Teamet med flest point får sidst på dagen medaljer, som må bæres resten af dagen og selvfølgelig kan vises frem på kontoret efterfølgende.

Effektiv kommunikation, godt samarbejde og at holde hovedet koldt under tidspres er nogle af de vigtigste faktorer, hvis man skal have succes i denne event. De mange teams lærer at arbejde hurtigt og effektivt under tidspres, men hvem er bedst?

Det store udvalg af forskellige teambuilding-opgaver gør det muligt for os, at tilpasse om eventen skal foregår inden- eller udendørs afhængig af jeres ønsker og vejrguderne. Vi kan også sagtens tilpasse varigheden efter jeres tidsplan.

FlexEvent kan yderligere sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget.

 

Vi tilbyder også…

Fredagsbar
Vores smilende og dygtige bartendere kan komme og opvarte jer, i nogle timer ved fyraften fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!
Læs mere

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Firmafester
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Kunsten at samarbejde
”En virksomhed, et team” er filosofien bag denne teambuilding øvelse, der sætter fokus på, at vi ikke skal konkurrere mellem teams, men samarbejde.
Læs mere

GPS Adventure
GPS Adventure er en kommunikationsleg med fokus på konkurrence, teambuilding og samarbejde! Styrk din virksomhed med konkurrencedygtige og kommunikationsstærke medarbejdere.
Læs mere