VIP TURE

Golf, Safari, Gourmet eller Formel 1 – VIP-ture skal være mindeværdige! 

Mere end bare en finesse
Vi forstår, at relationer er bygget på oplevelser.VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse. Det er en markedsføringsmulighed, der kan inspirere loyalitet i mange år fremover. Som din partner sikrer vi, at du kan skabe mindeværdige oplevelser med dine kunder, uden at skulle bekymre dig om praktiske detaljer.

Formel 1, Gourmetmad eller ren afslapning
Ved hjælp af en indledende dialog vil vores team opbygge rejser og underholdningspakker, der passer perfekt til dine VIP’s præferencer og interesser. Ønsker du at bygge din tur op omkring en stor sportsbegivenhed såsom Formel1 i Abu Dhabi eller Wimbledon i London? Eller skal der mere fokus på gastronomi, natur – eller luksusoplevelse? – lad os arrangere en unik tur for dig og dine gæster, med eller uden fagligt indhold.

 

Vi har bl.a. arrangeret matchrace for:

  • Saxo Bank
  • Fona
  • Teleselskabet 3

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Firmafester
En ekstraordinær oplevelse baseret på jeres ønsker. Det lover vi at give jer. Vores skræddersyede firmafester er tilrettelagt, så I får mest muligt ud af budgettet – og den flotteste fest.
Læs mere

Salgskonkurrencer
Dine sælgere skal sælge og derfor er det vigtigt at du holder konkurrencen simpel og overskuelig. Flexevent giver dig den helt rigtige idé.
Læs mere

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

Messer
En messe er den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere