YACHT EVENT

En oplevelse ud over det sædvanlige på denne smukke yacht

Denne eksklusive yacht rummer et utal af muligheder. Yachten er 53,33 m. lang, 7,70 m. bred og vejer 453 tons. Speed er ca. 15 knob, hvilket svarer til ca. 28 km/t.

Møder, receptioner, kundearrangementer m.m.
Tag ledergruppen, bestyrelsen m.fl. med på denne skønne yacht og tilbyd dem de mest eksklusive mødefaciliteter med beroligende toner fra havet. Flexevent sørger for jeres forplejning, faciliteter m.m. Det er yderligere muligt at overnatte på yachten. I salonen er der plads til 16 mennesker til spisning. Der er dog plads til flere, hvis selskabet kan deles op i forskellige rum.

Fest, cocktail parties og tursejlads med overnatning
Det er muligt at benytte den eksklusive yacht til en lækker aften i festligt lag. Yachten er til dig, som ønsker at holde en fest, der er ud over det sædvanlige. Ved fester er der plads til 150 mennesker, og yachten vil være lagt til kaj. FlexEvent sørger for din underholdning, drinks, mad, betjening, snacks og hvad du ellers måtte ønske for at få en fuldendt event.
Vi glæder os til at byde dig velkommen ombord og give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

 

Vi har bl.a. arrangeret en yacht-event for:

  • Teleselskabet 3

3

 

 

 

Kontakt os venligst for at høre mere om tidligere cases samt hvilke muligheder der passer til jeres virksomhed.

Vi tilbyder også…

Konferencer, møder og seminarer
Vores team af fagfolk kan håndtere alle aspekter af konferencer og seminarer, så I kan slappe af.
Læs mere

VIP ture
VIP-behandling til dine mest værdsatte kunder og partnere er mere end bare en finesse.
Læs mere

Cocktailkursus
Få et afbræk i hverdagen med en tur på cocktailkursus hvor lattermusklerne bringer jer tættere sammen, og åbner muligheder for at få gang i fredagsbaren, som styrker de sociale bånd.
Læs mere

Messer
En messe er den mest effektive måde for virksomheder at promoverer sig på, lad os hjælpe jer med at få størst muligt udbytte af messen.
Læs mere

Hot Hour Experience
Et energiskabende simulationsspil til organisationsudvikling. Spillet har til formål at give deltagerne praktiske oplevelser og erfaringer i forbindelse med udviklingsforløb inden for team-udvikling, lederudvikling og personlig udvikling.
Læs mere