15 Minutes of fame2018-06-20T15:01:31+00:00

15 minutes of fame

– bliv filmstjerner for en dag!

En yderst underholdene teambuilding-øvelse, der frembringer alle mulige sjove og spændende filmkarakterer frem. Her finder I jeres medarbejderes skjulte talenter, fra producenter, manuskript- forfattere til skuespillere, make-up artister og stylister.

Gruppen bliver indledningsvis opdelt i mindre teams på 6-10 personer. Disse bedes lave en 3 minutters film, som enten kan være scener til en film eller en selvstændig reklamefilm – f.eks. om virksomhedens produkt eller service. Deltagerne informeres om start- og slutpositioner, alt derimellem er op til medarbejdernes kreativitet og improvisation. Sidst klippes det hele sammen til en sammenhængende film, hvor samarbejdet i gruppen og på tværs af grupperne gerne skulle have skabt et godt og sammenhængende resultat. Filmen tager I med jer hjem på kontoret og bevarer som et skøn påmindelse om, hvad I kan præstere som team.

Vi sørger for alt fra teambuilding, transport og forplejning til filmudstyr og billeder til væggen på kontoret. Vi arrangerer selvfølgelig også gerne en middag eller en Oscarfest efter eventen med statuetter, stemmesedler, lysshow, sceneopsætning og hvad der ellers hører til. Fortæl os om dine ønsker til eventet, du vil blive overrasket over, hvor meget der kan lade sig gøre!

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30