CSI CPH – Detektiv for en dag2018-06-20T13:41:54+00:00

CSI CPH – Dedektiv for en dag

Kom og vær med til et interaktivt krimirollespil!

Løft opgaven som et team, og vær med til et interaktivt krimirollespil. Som en Crime Scene Investigator eller detektiv vil I arbejde i teams for at opklare en forbrydelse. I skal sammen finde spor, analysere bevismaterialer og sidst identificere gerningsmanden. Sammen lægger i hovederne i blød, og bruger jeres logik, sans for detalje og evne til at samarbejde. I vil hurtigt finde hver jeres rolle og opdage, at forbrydelsen opklares lettere, når I er flere hoveder om at regne den ud.

Vi har forskellige teambuilding-forbrydelser, så eventet kan tilpasses jeres tidsplan:

1-1½ time
I dette event skal I oplæres som CSI-detektiver som nybegyndere på kursus. I vil her bl.a. blive eksperter i fingeraftryk og forskelligt detektivudstyr.

3-4 timer
Bevismaterialer er blevet indsamlet fra et gerningssted, hvor der er blevet affyret skud. Politiet har fundet tilflugtsstedet, men gerningsmændene er væk. Opdelt i teams skal I identificere konstruerede fotografier, tand- og fingeraftryk.

6-8 timer
En mand er blevet dræbt i sit hjem. Gerningsstedet indeholder mange spor, der vil gøre det muligt for dit team at identificere morderen. I skal undersøge og analysere konstruerede fotografier, rets odontologi, fingeraftryk, ballistik, politi rapporter, hår- og blodgenetik.

FlexEvent kan ud over eventen sørge for transport, forplejning, flere teambuilding-aktiviteter, billeder til kontoret og alt hvad der skal til for at jeres dag bliver bedst mulig.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30