Den gode dag2018-06-20T13:35:53+00:00

Den gode dag

”Den gode dag”  er en skræddersyet dag til netop jeres behov. Det er en dag hvor vi fokuserer på det sociale samvær og samarbejde i teamet.

Dagen er primært opbygget af klassiske teambuilding-øvelser ude i naturen. Vi sammensætter en dag med gode øvelser baseret på samtaler med jer om eventuelle problemstillinger i teamet og mål I gerne vil opnå med teambuilding øvelserne.

Øvelserne er baseret på noget som individuelt er umuligt at gøre, men som kan gennemføres effektivt som et team. På denne måde vil deltagerne finde hinandens roller og se hvordan de kan supplere hinanden med forskellige kompetencer, båd i dag og fremadrettet.

FlexEvent kan sørge for transport, forplejning, flere teambuilding-aktiviteter og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer.

På selve dagen vil alt selvfølgelig være nøje planlagt og koordineret, således at dagen bliver en hyggelig og god oplevelse for alle. Under hele arrangementet har FlexEvent en erfaren afvikler på stedet.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30