Dirigent for en dag2018-06-20T14:44:41+00:00

Dirigent for en dag

En oplevelse for en mindre gruppe og især ideelt for ledergruppen!

Som leder er der mange tråde der skal trækkes i, for at få det hele til at fungere. Det er dig der styger slagets gang og får alles kompetencer og gode indsats til at gå op i en højere enhed. På samme måde styrer en dirigent sit orkester. Jeres virksomhed er et stort orkester og du er dirigenten. Hvordan orkestrerer du dine medarbejdere? Har de hver især en vigtig stemme? Spiller de stadig sammen og supplerer de hinanden? Prøv det af på et professionelt orkester, når vi lærer jer at formidle musikken og dirigere musikerne i samme retning.

Oplev musikkens dynamiske arbejdsmiljø, hvor arbejdsglæde og naturligt ansvar er i centrum, og få et unik indblik i jeres egen ledelsesstil.

Vi stiller et professionelt orkester til rådighed og lærer jer at dirigere det. Undervejs inddrager vi de musikalske grundprincipper, der får musikken til at fungere. Som ledere af orkestret skal I skabe hver jeres personlige melodi, men har samtidig ansvaret for at skabe en fælles ramme både for den enkelte musiker og for hele gruppen. I ser jeres lederroller fra nye vinkler, mens I leder og strukturerer arbejdet.

Afslutningsvis indspiller vi jeres virksomheds symfoni, så processen bliver foreviget som et skønt minde og en påmindelse om, hvordan godt lederskab kan give fantastiske resultater.

FlexEvent kan sørge for transport, forplejning, mødelokaler og hvad der ellers skal til for at jeres dag bliver bedst mulig.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30