F-16 Simulator2018-06-20T13:58:21+00:00

F-16 Simulator

Denne F-16 simulator giver en virkelighedstro fornemmelse!

Teambuilding, hvor I bliver luftens ubestridte herskere, når I sætter jer til rette i cockpittet på denne F-16 simulator og mærker suset i både krop og sjæl.

Cockpittet du sidder i er en tro kopi af det i et ægte F-16 fly, hvad angår instrumentering og funktion. De 600 cm brede og 150 cm høje skærme foran dig viser med utrolig flot grafik nøjagtig hvad en jagerpilot ville opleve fra sit cockpit under sin mission.

Du vil under “flyvningen” få vejledning og råd fra en erfaren instruktør. Du har hele tiden selv fuld kontrol over flyet og kan vælge at flyve din egen mission, hvor din flyvning foregår over Danmark. Denne helt fantastiske F-16 simulator giver dig en særdeles virkelighedstro fornemmelse af livet som jagerpilot.

Teambuilding-eventet er særligt egnet til mindre grupper, som ønsker at give deres team luft under vingerne. Så hvis du ønsker at give dine kollegaer, samarbejdspartnere, kunder eller leverandører en anderledes teambuilding-oplevelse, er dette eventet for jer.

Når flyvningen er overstået, kan vi arrangere en grillaften, en tur på restaurant, flere teambuilding-aktiviteter eller hvad jeres ønsker måtte være – det er helt op til jer. Vi sørger for alt og I skal blot nyde en sjov og anderledes dag i hinandens selskab.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30