RYGER-JAKKER, RICK ASTLEY & PRINSESSEDRØMME

FIRMAFEST – 2500 GÆSTER

Et ulamindelig højt serviceniveau

I løbet af året var firmaet blevet rost for deres høje serviceniveau, som i høj grad skyldtes deres utroligt dygtige og servicemindede medarbejdere. Nu var det på tide de selv fik det høje serviceniveau at føle.

Gæsterne blev transporteret til Odense Congress Center i topmoderne busser med forplejning og musik på turen. Ved ankomsten blev de mødt af et serviceteam som guidede gæsterne fra busserne og igennem hele festen. Gæsterne skulle ikke mangle noget!

Drengerøve & prinsessedrøm

I ankomstområdet var der foruden garderobe mulighed for at få ordnet negle, få pudset sko og blive barberet. Her kunne man også få strøget skjorten, hvis den var blevet krøllet under busturen.

Der var også et eksklusivt sminke-område med hollywood-spejle, make-up og styling til enhver prinsessedrøm.

Ankomstområdet var også udstyret med drengerøvs-ting som spillemaskiner og poolbord, og gæsterne blev her mødt af et syngende kvartet, til at sætte stemningen i gang.

Under middagen var der underholdning med konferencier Lars Hjortshøj ledsaget af Per Vers, der free-style rappede på gæsternes ord.

Den lille detalje

Serviceteamet delte små snacks ud efter middagen i speciallavede “cigar-kasser”. Ved rygeområdet havde man mulighed for at låne en “ryger-jakke”, så gæsterne slap for at gå i garderoben.

Efter middagen åbnede barerne. Foruden den almindelige ølbar, var der 2 tema-barer, hvoraf den ene var en future-bar og den anden en klassisk bodega med alle highlights fra ‘92 på skærmen.

På den store scene sørgede Festmaskinen for den helt store aften med besøg af både Lars H.U.G., Christopher og Rick Astley.

Hvad vi hjalp med?

Transport

Overnatning

praktik

Tematisering

Tilmeldings site

underholdning

personale

Forplejning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg