COLDPLAY ARMBÅND, 100 DANSERE & ANDERS BREINHOLT

FIRMAFEST – 2700 GÆSTER

Fest appen

I april 2016 blev der på Lokomotivværkstedet i København afholdt en stor firmafest. Gæsterne havde i ugerne inden festen downloadet en app, hvor de kunne følge med i alt det praktiske omkring festen: hvor de skulle sidde, om deres bus kom til tiden og andet praktisk.

Derudover kunne de holde sig opdateret med blogindlæg bl.a om hvordan man er en god bordherre, hvilke dufte der er oppe i tiden, hvordan man undgår ømme fødder på dansegulvet og meget mere. 

På den måde kunne gæsterne gå og forberede sig og glæde sig til den store dag.

En uventet velkomst

Da gæsterne ankom til festen, blev de mødt af et kæmpe velkomstområde. Her kunne gæsterne klæde om og få en makeover af både negledamer, frisører, barberer og skopudsere. Der blev også tilbudt “sy og stryg”, hvis skjorten var blevet lidt krøllet på busturen undervejs.

Coldplay armbånd & flashmob

Under middagen blev gæsterne underholdt af Anders Breinholt. Da alle var mætte, blev dansegulvet skudt i gang med en stor flashmob, hvor danserne og alle gæsterne havde lysende armbånd på. Et koncept tidligere set til Coldplays koncerter, men som ellers aldrig er blevet brugt før i Danmark.

Den ene artist efter den anden

Artisterne rullede ind og her var der musik fra Festmaskinen, Scarlet Pleasure, Carpark North og Rasmus Seebach.

Barerne åbnede og her kunne man foruden almindelig ølbar og cocktailbar finde en kaffebar med baristaer, en bodegabar og en bubbles-bar med champagne i forskellige afskygninger.

Kl. 02.00 kunne natteravnene trække sig over i en stor natklub, hvor der var lounge DJ og Phlake spillede.

Hvad vi hjalp med?

Transport

Overnatning

praktik

Tematisering

app

underholdning

personale

Tilmeldings site

Forplejning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg