5 METER HØJ BOG, SILENT DJ, BODEGA & PIMP’YOUR’GIN

FIRMAFEST – 1600 GÆSTER

Ankomst, middag & danseshow

Der er mange ting man kan sige om den her dejlige fest, men kort sagt så gik det ud på at alle skulle føle sig værdsat og have et frirum fra hverdagens travlhed. Gæsterne ankom i alt fra busser og fly til limousiner.

Limousinerne var sat ind, fordi et par af vores heldige gæste havde vundet den sensationelle ankomst ved at deltage i konkurrencer i vores fest app. I appen kunne gæsterne også holde sig opdateret på alt praktisk info lige fra bordplan til flyafgange.

Inden gæsterne blev bud på en lækker middag med dertilhørende underholdning af aftenens vært Vivian McKee, skulle de igennem den 5 meter høje bog vi havde bygget op i velkomstområdet, som en tro kopi af den bog gæsterne senere på ugen skulle have udleveret.

Middagen blev afsluttet med et danseshow, der hyldede alle de 6 forskellige lande der var repræsenteret til festen.

Meget mere end bare en bar

Efter middagen åbnede baristaen sin kaffebar hvor gæsterne kunne få en kop kaffe med deres eget ansigt printet i skummet. Der åbnede en hyggelig bodega bar med alt hvad der tilhører og til dem der var mere til Gin og Tonic end til fadøl, 

åbnede en DIY-bar der med sin 9 meter lange plantevæg havde et  “Pimp Your Drink” område,  hvor man kunne pynte sin drink med diverse krydderurter, sugerør, pynt, frugter m.m.

Queen MachinE & natmad

Ud på natten fik vi besøg af Queen Machine på hovedscenen og de farverige silent dj høretelefoner blev tændt i DIY-baren.

Til lyden af “Bohemian Rhapsody” åbnede 6 forskellige foodtrucks, hvor gæsterne kunne holde en velfortjent dansepause med lidt natmad inden der skulle danses videre.

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

app

underholdning

personale

Tilmeldings site

Overnatning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

mail@flexevent.dk

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg