DINNERSHOW, TOILETSPIL, ILD PÅ SCENEN & EN FLYVENDE SANGER

FIRMAFEST – 1700 GÆSTER

Fest appen

I Maj 2019 blev der holdt et brag af en firmafest i Messe C Fredericia.
Gæsterne havde inden festen downloadet vores fest app, hvor de kunne følge med i alt praktisk omkring festen. Heriblandt hvis der kom ændringer i transporten, bordplanen og derudover de vinde præmier.

Gæsterne blev transporteret i busser på tværs af landet til festen og blev modtaget af personalet i ankomstområde, som gav dem personlige armbånd på.

Hollywood-spejle & dinnershow

I ankomstområdet var der mulighed for at aflevere sin baggage, skifte sit tøj i private omklædningsrum, og gøre sig klar i et eksklusivt sminkeområde med Hollywood-spejle, makeup og styling til enhver gæst.

Under middagen var der underholdning som bestod af smukke dansere der gav et brag af et show. Danseshowsene blev kombineret med konferencier Rasmus Bjerg, som fik startede festen godt ud.

Vores Smilecube blev taget godt i brug under festen og et fysisk billede var det perfekt minde gæsterne fik med hjem fra festen.

Ved rygeområdet var der mulighed for at låne en ”ryge-jakke”, så gæsten ikke skulle bruge tid på at gå i garderoben.

Dans & god musik

Efter middagen åbnede barerne og der blev danset i silent DJ.

Scenen blev åbnet af Festmaskinen, hvor der efterfølgende kom en række af kunstner. L.I.G.A, Burhan G, Nabiha og fik hele selskabet op i dans.

Hvad vi hjalp med?

Transport

Overnatning

praktik

Tematisering

app

underholdning

personale

Tilmeldings site

Forplejning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

mail@flexevent.dk

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg