300 GLADE MEDARBEJDERE, SWING BAND & FLÆSKESTEG
FIRMAJULEFROKOST – 300 GÆSTER

En ægte DHL VELKOMST

I julen 2018 skulle DHL holde julefrokost i storslået stil for deres muntre og flittige medarbejdere. Her var det Restauranten La Cocotte som dannede rammerne for en elegant aften for 300 glade medarbejdere.

Gæsterne blev kørt ind fra hele landet i busser og blev budt velkommen af DHL flag, DHL goboer og en ledelse, der havde glædet sig hele dagen til at hilse på alle de fremmødte.

Den klassiske julefrokost

Menuen stod på klassisk julefrokost med alt hvad der hører til, heriblandt et bredt udvalg af kartofler, rødkål, flæskesteg og postej. Der var selvfølgelig taget hensyn til gæsternes individuelle behov i udførelsen af menuen.

TUXEDO SWING BAND & natmad

Efter middagen blev dansegulvet åbnet af det tv-kendte swingband TUXEDO SWING BAND. Gæsterne kom hurtigt op af stolene og kom ud og svinge både krop og kjole. Bandet blev efterfulgt af aftenenes partyband, som spillede velkendte sange og bød op til dans helt ud til de sene nattetimer.

Da mørket faldt på og det blev tid til natmad, var der foran restauranten blevet opstillet to gourmet food trucks, som serverede lækker natmad til alle gæster.

Hvad vi hjalp med?

Transport

praktik

Forplejning

Tematisering

Tilmeldings site

underholdning

personale

Overnatning

FlexEvent ApS

Tlf. 70 70 25 30

Niels Ebbesens Vej 16, 1911 Frederiksberg