Formel 1 – Byggeopgaven2018-06-20T14:53:09+00:00

Formel 1 – Byggeopgaven

Byg jeres egen Formel 1 bil og sørg for den kommer stærkt over målstregen!

Få jeres evner til at samarbejde og tænke kreativt sat på prøve, når I i fællesskab skal bygge en Formel 1 bil i ægte sæbekassebil stil. Her handler det både om at tænke logisk og ud af boksen, når bilen skal bygges på både holdbar og flot. Jeres team vil hurtigt opdage at I bedst løser opgaven, når I bringer nytte af hinandens kompetencer og løfter opgaven i fællesskab.

I bliver opdelt i mindre teams og skal ud fra detaljerede handlingsplaner designe og bygge jeres egen Formel 1 bil. Bilen skal bestå af alt fra rammen, hjul, styrtøj m.m. til en pæn front med jeres eget logo. Bilen bygges primært af i pap, stof og andre materialer, der stilles til rådighed for hvert team.

Når bilerne er samlede skal en fra hvert team køre et heat, og bilen skal kunne overleve dette heat, hvor et antal fra teamet skubber bilen frem.

Det er formentlig sværere end det lyder, men med samarbejde, kreativitet, fælles planlægning og en god håndfuld gåpåmod og godt humør kan det sagtens lykkes. Det er på den måde vi bedst skaber minder og relationer til vores kollegaer.

Teambuilding-eventet kan fungere alene eller efterfulgt med en middag, grillfest eller hvad I ellers skulle have lyst til. Man kan også sagtens kombinere aktiviteten med en konference, en mødedag eller andre tunge begivenheder, der kan kræve et afbræk i løbet af dagen.

FlexEvent sørger for alt lige fra transport til materialer, forplejning og hvad I ellers skulle have brug for.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30