Fredagsbar2019-02-05T09:53:51+00:00

Fredagsbar

Fredagsbaren styrker det sociale liv og gør det sjovt at gå på arbejde!

Et godt forhold til sine kollegaer og en hyggelig stemning på arbejdspladsen kan bidrage til at medarbejderne hver dag glæder sig til at komme på arbejde. Det giver en stærk positiv energi, hvor medarbejderne har lyst til at være effektive, samarbejde med hinanden og føre projekterne professionelt i mål hver gang.
Med en lækker fredagsbar giver du dine kollegaer noget at glæde sig, som gør hverdagen mindre triviel og grå. Her har du mulighed for at styrke de sociale bånd i virksomheden. Samtidig forkæler du medarbejderne for at vise dem anerkendelse af deres gode indsats.

Vi tilbyder at pifte jeres fredagsbar op med noget helt andet end lunkne øl fra lageret. Vores smilende og dygtige bartendere kommer og opvarter jer i nogle timer ved fyraften en fredag, med lige præcis de drinks og cocktails I ønsker!

Du kan vælge at benytte os gentagne gange og på den måde opnå rabat. Vi kan for eksempel lave en fast månedlig aftale, eller I kan benytte vores fulde barpakke til en enkeltstående fredagsbar.

Vi stiller selvfølgelig også gerne op ved større arrangementer. Giv os et kald og lad os tage en snak om jeres behov og forventninger til jeres næste event. Hos FlexEvent forstår vi os både på enkelte events og events af større format, alt efter hvad I ønsker.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30