Gokart2018-06-20T15:57:54+00:00

Gokart

Teambuilding med fuld fart!

Gokart er en sjov og ideel aktivitet, når medarbejderne skal lære hinanden bedre at kende og styrkes igennem teambuilding. Gokart har en række egenskaber, der passer perfekt i forhold til at ryste en gruppe sammen.

Et gokartarrangement kan sætte et team over for en udfordring, som kræver planlægning, men samtidig også fleksibilitet. Udfordringen ændrer sig undervejs, hvor teamet skal arbejde sammen og være kreative for at løse den bedst muligt. Ydermere er gokart en spændende, sjov og anderledes oplevelse, som et team kan bruge til at forbedre sammenholdet i gruppen. I får her fart over feltet og skaber minder, som I vil kunne tale længe om på kontoret.  Oplevelser er en generator for historier, godt humør og en fællesskabsfølelse. Alt dette kan bruges positivt i en travl hverdag med masser af udfordringer.

Ønsker du at give dine medarbejdere, partnere eller sælgere en spændende teambuilding-oplevelse eller udfordring væk fra dagligdagens trummerum, så er dette event noget for jer!

Flexevent kan sørge for transport, forplejning og hvad der ellers skulle være nødvendigt for, at denne dag bliver bedst mulig for jer – uden at I skal bekymre jer om noget, eller at det bliver tidskrævende for jer.

Har du brug for hjælp?

Ring til os på tlf 70 70 25 30